Voorwaarden

 

Reservering en betaling.
De aanbetaling bedraagt 20% over de totale huursom, te voldoen binnen 4 weken na boeking. Na uw boeking, telefonisch, schriftelijk, of via E-mail, ontvangt u een boekingsbevestiging. U gelieve deze te voorzien van uw handtekening en binnen 7 dagen retour te zenden in bijgesloten envelop. Deze boekingsbevestiging is voor beide partijen bindend. Het restant van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldoen. Bij reservering binnen 8 weken dient het totale bedrag ineens te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst eenzijdig te ontbinden.


Borg.
Er wordt een borgsom van € 150,-- berekend. Indien er, bij de eindcontrole, geen schade aan de woning met toebehoren is aangebracht, wordt dit bedrag uiterlijk binnen een week na vertrek aan u overgemaakt. In geval van schade zal het schadebedrag in mindering worden gebracht op de borgsom. Gevallen van breuk, verlies en/of beschadiging moeten direct aan de sleutelhouder worden gemeld.


Annulering.
Betalingen van de gehele of gedeeltelijke huurprijs worden niet gerestitueerd. Wij adviseren u derhalve voor een goede reis- en annuleringsverzekering zorg te dragen.


Bewoning en verplichting.
Het is niet toegestaan meer dan 6 personen in het gehuurde te laten overnachten. De huurder(s) zijn aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door zijn/hun ongeoorloofde gedragingen, te kunnen beoordelen naar maatstaf van het gedrag van een correcte huurder. Indien het gedrag van een huurder het noodzakelijk maakt zal de toegang tot een woning aan een huurder ontzegd kunnen worden. Alle kosten daaruit voortkomend zullen voor rekening van de huurder komen. De huurder is ook aansprakelijk voor schade geleden door inbraak wanneer de woning niet deugdelijk is afgesloten (zoals traliedeuren en ramen).


Aankomst en vertrek.
Op uw bestemming verwacht men u in de regel vanaf ca. 14:00 uur. Op de dag van vertrek geldt dat u voor 10:00 uur in de morgen uw accommodatie heeft verlaten. Dit is nodig om de accommodatie in optimale staat te kunnen aanbieden. In overleg met de beheerders kan hiervan worden afgeweken.


Huisdieren.
Huisdieren zijn niet toegestaan.


Bijkomende kosten.
De kosten voor de eindschoonmaak bedragen voor € 70.00. Het gebruik van bed-, bad en keukenlinnen is inbegrepen. Voor het éénmalig wassen van de lakens en slopen en handdoeken betaalt u € 7.50 per persoon. Tijdens het verblijf dient u de accommodatie zelf schoon te houden ook het wassen van beddengoed dient u zelf tijdens u verblijf te verzorgen. Hiervoor is een wasmachine aanwezig in de accommodatie.

 

Electra 

Bij aankomst wordt er een foto van de meterstand gemaakt. Ook bij vertrek wordt er weer een foto gemaakt.

Per dag is er 8KWu vrij te gebruiken , in de winter is dit 11 KWu en alles wat meer wordt verbruikt wordt verrekend met de borg. 

Dat wordt gedaan tegen de dan geldende tarieven van Iberdrola , een KWu kost rond de € 0.40.

 

Internet.
De woning beschikt over een draadloze internet aansluiting. U dient wel uw eigen laptop of iPod mee te nemen.
 
TV
Tv kijken kunt U via een Uw eigen TV app van uw TV aanbieder in Nederland door te streamen naar de chrome cast.
Onze sleutelbeheerder legt U precies uit hoe het werkt.
 

Aansprakelijkheid.
De verhuurder kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, betrokken aan of door huurders van de gecontracteerde woningen.


Klachten.
Als in uw gehuurde accommodatie iets niet in orde blijkt te zijn, probeert u dan eerst het probleem met de sleutelhouder op te lossen. Indien de situatie ter plaatse niet tot uw tevredenheid kan worden geregeld, dan bent u verplicht binnen drie dagen na betrekken van de accommodatie dit aan de verhuurder te melden. Binnen 3 weken na het verlaten van de accommodatie moet uw klacht schriftelijk worden verzonden naar de eigenaar. Indien u zonder overleg een andere accommodatie betrekt of de oorspronkelijke verlaat, verliest u alle recht op restitutie.